info

Wie zijn we

Wij zijn de leiding van Chirojongens Overpelt-Centrum, een team van 15 toffe en gemotiveerde jongens die gedurende het schooljaar op zondagnamiddag allerlei leuke spelletjes spelen en proberen de leden een onvergetelijke namiddag te geven.

Tijdens de grote vakantieperiode gaan we samen 10 dagen kamperen in tenten op een wei ergens in België. Op dit bivak zijn we de hele dag bezig met spelletjes spelen in het bos of op de wei, zwemmen en andere leuke activiteiten. Voor het eten hebben we een geweldige kookploeg die iedere dag wat lekkers op ons bord tovert.

Groepen

  • Pagadders 1e leerjaar – 2e leerjaar
  • Speelclub 3e leerjaar – 4e leerjaar
  • Rakkers 5e leerjaar – 6e leerjaar
  • Toppers 1e middelbaar – 2e middelbaar
  • Kerels 3e middelbaar – 4e middelbaar
  • Aspi’s 5e middelbaar – 6e middelbaar

Locatie

Je kan ons vinden op het Ravotterkespad 2, achteraan Speeltuin ’T Pelterke.

Wanneer

Elke zondagnamiddag van 14u tot 17u
(In de winterperiode, na de uurwisseling van 14u tot 16.30)

Voor wie

Voor alle jongens vanaf 6 jaar en ouder.

Inschrijving

De Inschrijving gebeurt in principe bij het begin van het werkjaar (september). De leiding komt dan eens langs om kennis te maken met de ouders. In het inschrijvingsgeld is een verzekering inbegrepen voor alle activiteiten die met de chiro te maken hebben. Hiermee kunnen wij ook het nodige materiaal aankopen voor de vele Chiro-zondagen.

Nieuwelingen hoeven zich niet direct aan te sluiten: na een aantal proef-zondagen zal de leiding van de afdeling eens binnenspringen om te kijken of men al dan niet wil aansluiten. Het jaarlijkse lidgeld bedraagt € 20. Daar zit de jaarlijkse verzekering bij inbegrepen.